Разбиване на тухлена стена и къртене на бетон – какви са спецификите

Къртене на бетон евтино

Разбиване на тухлена стена и къртене на бетон – какви са спецификите

Цивилизацията ни разбива стени от началото на съществуването си. Да, откакто се помни, човекът чупи, разделя, носи, маже, кърти и пробива. Дали ще прави пещери в планините, или огради на полиси в древна Гърция – човекът все е бил едно трудолюбиво животно.

До ден днешен видът ни обича да се труди, но сега не е на мода да се правят пещери. Днес се строят храмове, защото вярваме във висшата сила. Издигат се високи сгради, защото сме водещ по развитие вид на планетата.

Символика може да се търси и намира във всяко едно нещо, но най-вече впечатление прави грамотността на разрушението. „Кой чупи – той купи!“ – викат госпожите в предучилищната група. Да, но уверяваме Ви, не е лесно да чупиш.

Къртене на бетон. Какво? Защо? Как?

Бетонът е едно от най-здравите и издръжливи творения на човека. Тази субстанция е създадена, за да издържа на плещите си огромни структури. При правилното съотношение на съставките, замесени в направата на субстанцията преди употреба, бетонът би могъл да стане с изключителни добри показатели на качествата. Това са здравина, гъстота и скорост на изсъхване.

Е, винаги идва момент на промяна. Животът Ви дарява с едно прекрасно дете и Вие мислите в перспектива. Искате да преустроите жилището си така, че за малчугана да има отделно помещение. Но понякога не става дума за издигане на стена, а за разрушаването ѝ.

Според специалисти от SofDestroy.com това да събориш нещо е дори по-трудно от това да построиш такова. Естествено, тук се говори за грамотното рушене на различни структури, като с особена специфика се разглежда къртенето на бетона.

При строителството на жилищни блокове и кооперации, се използва тухла като основен строителен материал. Хубаво е преди каквито и да е манипулации, свързани с разруха на каквото и да е било, да знаете едно основно нещо, без което няма как да продължите нататък. А именно – да отговорите на въпроса кои са носещите стени във Вашето жилище?

Пропускането на тази „подробност“ и стартирането на ремонтни дейности без отговора на този въпрос, „майсторът“ би изложил на риск себе си, семейството си и неговите съседи. За подобна информация препоръчваме да потърсите професионална помощ. Опасно е!

Нужна е екипировка

Това важи за всички. Дори опитните професионалисти на SofDestroy.com, имащи висока степен на квалификация, подлежат на задължителна проверка на качеството на екипировката. Това е така, защо преди да започне шоуто с къртене и разрушаване, трябва да сме сигурни, че няма да превърнем уж краткия ремонт в едно продължително предизвикателство и за най-добрите архитекти.

 





{START_COUNTER}